Apps in de geschiedenislessen
Da Vinci HD

0,79 €

Da Vinci HD beschikt over complete collectie van HIGH-DEFINITION schilderijen, schetsen, studies en sculpturen van Da Vinci. Het schilderij van Mona Lisa, de anatomische schetsen,  de Man van Vitruvius, noem maar op, het is hier. Plus geniet van onze Geweldige Wikipedia Viewer Functie voor het maximale educatieve ervaring voor elk kunstwerk. 


The Sonnets by William Shakespeare
10,99 €

De Sonnets presenteert de onsterfelijke collectie van William Shakespeare zijn liefdesgedichten in een interactieve digitale editie die u toelaat om dit oeuvre te verkennen, te waarderen en te begrijpen als nooit tevoren. Alle 154 sonnetten worden uitgevoerd om de camera door een met sterren bezaaide cast. 

Piramides 3D
10,99 €

Met deze app voor iPad van Touch Press kun je de indrukwekkende piramides en tombes van het oude Egypte nauwkeurig bestuderen. Vlieg over het plateau van Gizeh nabij Caïro, de locatie van de beroemde piramides en de Sfinx. Vind je weg door een doolhof aan tombes en doorgangen, analyseer de details van schitterende muurschilderingen, roteer beelden van de farao’s en onderzoek driedimensionale voorwerpen. Alle afbeeldingen worden zeer gedetailleerd weergegeven en zijn afgeleid van haarscherpe HD-foto’s die op locatie in Egypte zijn genomen door Sandro Vannini, ’s werelds beroemdste fotograaf van archeologische locaties en antieke voorwerpen.

De wereld van het oude Egypte wordt in dit interactieve boek toegelicht door de bekende Egyptoloog Zahi Hawass, samen met andere experts in archeologie. Tik op een muurschildering of voorwerp in de piramides en tombes en ontdek wat ze betekenen, wie ze heeft gemaakt en waar ze in de cultuur van het Oude Rijk passen. Deze app is een baanbrekende manier om de schatten uit het verleden te presenteren en in je handen tot leven te zien komen.


Meer informatie over het gebruik van Ipads en Apps in de klas vindt u op http://www.ipadindeklas.nl/blog


Zie ook  App Store voor een compleet overzicht van Apps. 


 

Keer terug